L’AE Prat, primer rival del Terrassa FC a la Copa Catalunya Absoluta

L’AE Prat serà el rival del Terrassa FC a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, després de la celebració del sorteig que s’ha fet aquest dilluns a la seu de la Federació Catalana de Futbol. El partit es jugarà a l’Estadi Olímpic el dissabte 29 de juliol, a dos quarts de nou del vespre. L’últim cop que es van veure les cares els dos equips va ser la passada pretemporada, al 16è Ciutat de Terrassa, partit que va acabar amb victòria egarenca per 2 a 0.

Com ja sol ser habitual, el format de la competició és a partit únic i qui guanyi aquesta eliminatòria passarà a la segona ronda, on es trobaria amb el vencedor del Santboià – FC Barcelona “B”.

Peralada opta a la Segona B

Tal i com vàrem avançar divendres, el Peralada és el primer equip a cobrir la vacant del Gavà, que ha perdut la categoria administrativament per impagament. Aquest dilluns la Federació Espanyola de Futbol ha fixat en 133 mil euros la quantitat que haurà d’abonar el filial del Girona per pujar a Segona “B”, sinó el Terrassa FC podria optar-hi com a segon club de la llista.