L’AEMMT i Mútua Terrassa lliuren els premis Activa’t 2018

Aquest dimarts a la tarda s’han lliurat els premis del Circuit de Curses Activa’t 2018, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua Terrassa. Aquest any el circuit constava d’un total d’onze proves, des de la Mitja Marató i Santi Centelles del passat mes de gener fins a la Cursa de les Dones del setembre.

Miguel Ángel Domínguez s’ha imposat en la general masculina, amb un total de 1.221 punts, seguit de Juan Alonso i Fernando Chamorro. En l’apartat femení, el triomf ha correspost a Rosa Maria Trapé, que ha sumat 1.304 punts. La segona i tercera posició han estat per a Lola Espinosa i Montse Pastor.

Per categories, Xavier Guimerà i Isabel Pérez han guanyat en l’apartat sènior, Jordi Mateu i Encarni Garcia en veterans 1, Pere Fàbregues i Teresa Cámara en veterans 2 i Jesús Ester i Isabel Vergara en veterans 3. Xavi Domènech i Beatriu Bosch s’han emportat el títol en la categoria sub-23, mentre que el premi per als més petits han anat a parar a Adrián Galán, Carla Amoraga, Gerard Jiménez i Enma Mitjavila. La classificació general de nois i de noies l’han encapçalat Íker Ortega i Aroa Jiménez. Sota el lema “esport, salut i qualitat de vida”, l’objectiu de l’Activa’t és afavorir una pràctica esportiva reglada en benefici de la salut.

A més de les 11 proves puntuables, el circuit ha inclòs conferències i facilitats per tramitar les revisions mèdiques, entre d’altres accions.