L’AEMMT i Mútua Terrassa lliuren els premis del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t 2017

Aquest dimecres s’han lliurat els premis del Circuit de Curses Atlètiques Activa’t, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua Terrassa. Els primers classificats en cadascuna de les categories han rebut el seu diploma i guardó acreditatius.

Marc Otero, que no va poder recollir el premi, ha guanyat la classificació general masculina, amb 1.252 punts. Segon i tercer, respectivament, han estat Juan Alonso i Antonio Rodríguez. Lola Espinosa ha liderat la classificació femenina, amb 1.028 punts, seguida d’Elisabet Caballero i de Maria Ruiz.

Raúl Toribio s’ha imposat en categoria sènior, mentre que en sub-23 el triomfs han correspost a Samuel Guerrero i Beatriu Bosch. Hi ha hagut classificació de veterans en tres categories, en funció de l’edat. Marc Turu s’ha imposat en la 1, Gerard Bosch i Ximena Castro en la 2 i Joan Serarols i Isabel Vegara en la 3.

Finalment el quadre d’honor en categoria infantil ha estat per a Pablo Ruiz i Aroa Jiménez, mentre que les victòries en les categories més petites han correspost a Carla Amoraga i Martina Bosch.

El Circuit Activa’t es va crear el 2007 amb l’objectiu de fomentar l’esport i millorar la salut i la qualitat de vida. El 2018 arrencarà amb la 19a Mitja Marató i 13a Cursa Santi Centelles del proper 21 de gener. La propera edició del circuit presenta com a novetat una cursa nova, la de 5 quilòmetres de l’Atlètic Terrassa, en detriment de la Campana de Vacarisses.