L’afició del CN Terrassa rep el Trofeo Valores Deportivos de Premaat 2018-2019

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha reconegut l’afició del CN Terrassa amb el Trofeo Valores Deportivos de Premaat de la temporada 2018-2019 pel suport incondicional que ha mostrat enguany en cadascun dels partits dels equips de waterpolo.

El delegat de la secció de waterpolo i membre de la Junta Directiva del club Carlos Rodríguez ha recollit aquest dijous al migdia el guardó durant l’acte de presentació de les Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2019-2020 i de lliurament de guardons de les Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2018-2019 que s’ha celebrat a Portugalete.

Premis individuals

Durant la primera part de l’acte, s’han lliurat els premis individuals de la Lligues Premaat Divisió d’Honor de la temporada 2018-2019. En l’apartat femení, les guardonades han estat Laura Ester (Astralpool CN Sabadell – Millor Portera), Daniela Jackovich (CN Sant Andreu – Màxima Golejadora Lliga Regular) i Maica Garcia (Astralpool CN Sabadell – MVP). Així mateix, en categoria masculina, han estat reconeguts Edu Lorrio (CN Barcelona – Millor Porter), el nou jugador del CN Terrassa Víctor Gutiérrez (Màxim Golejador Lliga Regular amb el Real Canoe NC) i Alberto Munárriz (Zodiac CN Atlètic-Barceloneta – MVP).