L’Agrupació de Pessebristes mostra una quinzena de diorames al soterrani de la Catedral

Des de finals de novembre es pot visitar l’exposició de pessebres al soterrani de la catedral del Sant Esperit. Són catorze diorames, presidits pel 80è pessebre oficial, aquest any obra de Joan Cortada i Núria Garcia com l’anterior. Està de fet amb suro i molsa, l’estil més popular. La resta de diorames estan fets majoritàriament a base de treballar i pintar guix i porexpan.

Com cada any l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa convoca el concurs de pessebres, obert a particulars i entitats. N’és l’edició 91.

L’exposició de diorames es pot veure al soterrani de la catedral fins el 8 de gener cada tarda de dos quarts de sis a dos quarts de nou i els dissabtes i festius també al matí de dos quarts de dotze a dos quarts de dues.

Després de dos anys a la plaça Vella, el pessebre de la Ciutat torna al Raval per evitar robatoris i actes vandàlics. Aquí es disposa de més espai, uns quaranta metres quadrats de construcció més trenta d’enjardinament. Representa una casa palestina i està fet amb porex sobre estructura de fusta. Hi han participat una desena de persones de forma estable, dirigits per Ferran Fonte.

El pessebre de la ciutat estarà al Raval de Montserrat fins passat Reis.