L’Agrupació de polígons lamenta l’accident mortal i demana més càmeres de vigilància

La mort d’una persona diumenge al carrer de Venus durant una concentració de cotxes tunejats torna a posar de manifest la necessitat d’incrementar la seguretat als polígons industrials.

Jordi Vilar, el president de l’Agrupació de polígons de Terrassa ha expressat “el més sentit condol a la família de la víctima”. L’entitat lamenta el succés i assegura que la pandèmia ha agreujat aquestes trobades i també les curses i els “botellots”.

L’entitat creu que aquestes trobades posen de manifest la manca de polítiques socials o d’espais dirigits al jovent.

L’Agrupació diu que ha tractat  amb l’Ajuntament de Terrassa i els cossos de seguretat, tant amb la Policia Municipal com els Mossos d’Esquadra, els problemes de salubritat, d’acumulació de brutícia i de perill a les vies públiques dels polígons com a conseqüència d’aquestes trobades i curses il·legals dels caps de setmana.

Vilar recorda que «ja ho van compartir durant la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, el passat mes de maig a la seu de la Cecot.». El president diu que van demanar incrementar la col·locació de càmeres de vigilància i la cooperació entre la seguretat privada i els cossos policials. Així, diuen que es podria coordinar l’enfocament de les càmeres privades que tenen les empreses amb els cossos de seguretat per optimitzar els recursos en benefici de tothom.

En definitiva, l’Agrupació proposa l’increment de càmeres als polígons com a mesura dissuasòria, una millor coordinació dels cossos de seguretat per realitzar les rondes de vigilància i l’optimització de les càmeres de seguretat privades.

En l’accident de diumenge es van veure implicats tres cotxes. Un d’ells circulava pel carrer de Venus i es va saltar un cediu el pas i va col·lidir amb un altre de circulava pel carrer d’Apol·lo. De retruc van impactar contra un tercer cotxe estacionat i aquest va ser el que va envestir la víctima que estava asseguda veient la concentració. Es tracta d’un noi de 19 anys.

També hi ha tres ferits: la conductora del cotxe que es va saltar el senyal, el seu acompanyant i una altra persona que estava al costat de la víctima i que també ha rebut l’impacte del cotxe aparcat. Aquesta última està ingressada.

Hi ha dues persones detingudes. Una d’elles, la conductora del primer vehicle, acusada d’homicidi imprudent i conducció temerària. La investigació per aclarir els fets continua oberta.

Reacció Polígons Accident 5 Reacció Polígons Accident 4 Reacció Polígons Accident 3 Reacció Polígons Accident 2 Reacció Polígons Accident

 

 

 

Agrupació Polígons