L’Agrupació de Polígons lliura 90.000 mascaretes per a treballadors

L’Agrupació de Polígons (ATP) ha repartit a dia d’avui més de 90.000 mascaretes gratuïtes per a les empreses situades aquestes zones de la ciutat. L’Ajuntament  ha fet la distribució d’aquest material de protecció a través de l’entitat sota registre i seguint un procés de validació per assegurar el destí de les mascaretes.

La xifra inicial de mascaretes repartides pel consistori era de 50.000 unitats però donada la demanda, s’ha pogut ampliar la  quantitat per garantir la seguretat de les plantilles d’aquestes empreses ubicades a la ciutat.

Des de l’ATP destaquen que aquest reforç de mascaretes, que es van començar a repartir a principis de juny, ha de servir per donar tranquil·litat als empresaris i empresàries dels polígons i al conjunt de treballadors i treballadores.

L’Agrupació també destaca que encara hi ha disponibles, de manera gratuïta, mascaretes per a les empreses dels polígons que ho necessitin.

Aquesta acció de l’APT i l’Ajuntament es complementa amb la realitzada per la Cecot a principis de la pandèmia i es calcula que des de la patronal ja s’han distribuït 1.9 milions d’unitats de mascaretes entre empreses associades.