Poligon_Nord

L’Agrupació de Polígons, preocupada pels robatoris de coure a les indústries

El president de l’Agrupació de Polígons de Terrassa denuncia un alarmant nombre de robatoris de cablejat de coure a la ciutat durant els últims mesos. Jordi Vilar alerta que aquesta situació està generant greus conseqüències econòmiques per a les empreses. I és que les companyies es veuen obligades a interrompre la prestació dels seus serveis.

Segons explica l’entitat, els robatoris de cablejat de coure no només suposen un cost directe per la substitució del material robat. També provoquen danys col·laterals que poden ser devastadors per a les empreses. La interrupció de les comunicacions, la paralització de processos productius i els retards en les dates de lliurament, en són alguns exemples.

Des de l’agrupació alerten que aquesta problemàtica afecta greument la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses locals, que es veuen obligades a invertir recursos addicionals per a garantir la seguretat de les seves instal·lacions.

Davant d’aquesta situació, l’Agrupació de Polígons de Terrassa reclama mesures urgents i fa una crida a les autoritats locals i a les forces de seguretat per intensificar els esforços en la prevenció i la persecució d’aquests delictes.