Lahcen Harbil i Airina Guillén guanyen la 34a Cursa Atlètica Popular del Pla del Bon Aire

Dissabte va tenir lloc la 34a edició de la Cursa Atlètica Popular del Pla del Bon Aire, prova inclosa dins del Circuit Activa’t que promouen la Mitja Marató de Terrassa i Mútua Terrassa. Més de 200 corredors van formalitzar la inscripció per a la cursa absoluta, que tenia el tradicional recorregut de 6 quilòmetres i mig, amb sortida i arribada al Casal Cívil del barri, passant pels terrenys de Can Carbonell, del Club Egara i també molt a prop del Parc Audiovisual.

Tal i com va succeir fa unes setmanes a la Cursa de l’Atlètic Terrassa, el guanyador va ser Lahcen Harbil, del Club Esportiu I Run With Leiva. L’atleta va dominar clarament la prova i va passar per línia d’arribada amb un temps de 21 minuts i 29 segons. Harbil va treure 42 segons al seu immediat perseguidor, Fernando Chamorro, de Los Martes con Dios. Va completar el podi Toni Fernández, del CN Terrassa.

En categoria femenina, les dues primeres posicions van ser per a dues atletes de Los Martes con Dios, Airina Guillén, guanyadora amb un crono de 27 minuts i 21 segons, i Carmina Jiménez. El tercer lloc va correspondre a Laura Fabra, del Team Sport Spirit.
La Cursa de la Campana de Vacarisses d’aquest diumenge serà la propera prova de l’Activa’t.