Lahcen Harbil i Carmina Jiménez guanyen la 1a Cursa de l’ATHC

Lahcen Harbil, en categoria masculina, i Carmina Jiménez, en femenina, van ser els guanyadors de la primera edició de la Cursa de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, prova disputada diumenge al matí i inclosa aquest any al calendari del Circuit Activa’t.

La competició constava de tres curses, l’absoluta i dues d’infantils. A les 9 del matí es donava el tret de sortida per als més petits, que havien de recórrer un circuit de 400 metres. Àlex Hernández i Berta Trias van ser els primers en passar per línia de meta en la infantil petita, mentre que Héctor Navarrete i Aroa Jiménez van ser els vencedors de la cursa de 800 metres, on hi participaven nois i noies nascuts entre 2005 i 2008.

A un quart de deu es va donar el tret de sortida a la prova d’adults, amb la participació de 115 corredors. Els participants havien de completar un circuit de cinc quilòmetres per dins de les instal•lacions de Can Salas i els seus voltants.

L’atleta de l’I Run With Leiva Lahcen Harbil va dominar la prova en tot moment i ja en els primers quilòmetres va marxar en solitari. El corredor local va creuar la línia d’arribada amb un temps de 15 minuts i 18 segons. Toni Fernández, del CN Terrassa, va passar a 41 segons, mentre que Fernando Chamorro, de Los Martes con Dios, va completar el podi.

En categoria femenina, triomf per a Carmina Jiménez, de Los Martes con Dios, amb un crono de 20 minuts i 9 segons. Lola Espinosa i Elisabet Caballero van ser segona i tercera, respectivament. La propera cursa del Circuit Activa’t tindrà lloc el 26 de maig, amb la Cursa Atlètica Popular del Pla del Bon Aire.