Lahcen Harbil i Inna Lebedieva guanyen la 35a Cursa Popular de Ca n’Anglada

Més de 150 corredors van participar dissabte a la tarda a la 35a Cursa Atlètica Popular de Ca n’Anglada, prova que forma part del 14è Circuit Activa’t i que s’emmarca dins dels actes de la festa major del barri. La plaça de Ca n’Anglada va ser un cop més el punt de sortida i d’arribada dels atletes, que havien de recórrer 6 quilòmetres i mig pels carrers del barri. Abans de l’equador de la cursa ja es va fer una tria dels candidats a la victòria, amb set corredors encapçalant la prova i sent l’Avinguda del Vallès l’emplaçament que va reunir més públic.

El triomf va correspondre a Lahcen Harbil, un habitual de les curses Activa’t. El corredor del club I Run With Leiva va aconseguir desempallegar-se dels seus rivals i va passar primer per línia d’arribada amb un temps de 16 minuts i 50 segons. Marc Otero, de la Joventut Atlètica Sabadell, va creuar la meta a 14 segons del vencedor, mentre que Toni Fernández, del CN Terrassa, va completar el podi.

Lebedieva, primera en femenina

En categoria femenina, triomf per a Inna Lebedieva, amb un crono de 20 minuts i 22 segons. Maria Ruiz, del Terrassasports, va ser segona amb una diferència de 16 segons respecte a Lebedieva, mentre que Loli Espinosa va acabar tercera.

La cursa va tenir també la seva vessant infantil, amb la participació d’una vintena de corredors, que havien de completar un recorregut de dos quilòmetres i mig. El triomf va correspondre a Roger Fernández i a Aroa Jiménez, en categoria masculina i femenina, respectivament.

Després de Ca n’Anglada, la següent prova de l’Activa’t arriba aquest diumenge amb la cursa de Muntanya de Can Gonteres de 9 quilòmetres.