Lahcen Harbil i María Ruiz guanyen la 36a edició de la Cursa Popular de Ca n’Anglada

Dissabte es va disputar la 36a edició de la Cursa Popular de Ca n’Anglada, emmarcada dins la Festa Major del barri i prova que s’inscriu dins del Circuit Activa’t. Més de 150 atletes van prendre la sortida entre la cursa absoluta i la infantil.

En categoria sènior, els corredors havien de completar un recorregut de 4 quilòmetres i 400 metres pels carrers de Ca n’Anglada, amb sortida i arribada a la Plaça de l’Església. I com ha succeït en altres proves de l’Activa’t, l’atleta de l’I Run With Leiva Lahcen Harbil va tornar a dominar la cursa clarament. Va marxar en els primers dos quilòmetres, passant en solitari per la línia d’arribada amb un temps de 14 minuts i 1 segon.

Harbil va treure 21 segons d’avantatge al segon classificat, el seu company de club Redouan Rouaz, mentre que va completar el podi Fernando Chamorro, de Los Martes Con Dios. En categoria femenina, també victòria per a una clàssica de l’Activa’t, Maria Ruiz, del TerrassaSports Ciclos Trujillo, amb un crono de 17 minuts i 11 segons. Airina Guillen, de Los Martes Con Dios, i Laura Fabra, del Team Sport Spirit, van ser segona i tercera, respectivament.

María Ruiz, vencedora femenina