Laia i Aleix Bou, del CN Terrassa, campions de Catalunya de patinatge artístic en figures obligatòries

Els patinadors del CN Terrassa Laia Bou i Aleix Bou van proclamar-se campions de Catalunya en la modalitat de figures obligatòries en la competició que va celebrar-se el cap de setmana passat a Santa Cristina d’Aro i que va aplegar totes les categories, des d’aleví fins a sènior.

Laia Bou va imposar-se en la categoria júnior femenina amb un total de 283,193 punts, per davant d’Anna Ruiz (CPA Cerdanyola del Vallès), segona amb 259,460, i de Carla Martí (CPA Palafrugell), tercera amb 259,194. Al seu torn, el seu germà Aleix va ser el millor en categoria cadet masculina. El patinador egarenc va encapçalar la classificació final amb 244,60 punts, tot superant Miquel Cases (Club CET10), que en va sumar 226.

Quatre representants més

El club egarenc va comptar amb quatre participants més en la màxima cita catalana en la modalitat de figures obligatòries. En categoria sènior, Gemma Serra va ser cinquena amb 275,726 punts, mentre que Marina i Ariadna Peñafiel van classificar-se vuitena i novena, amb unes puntuacions respectives de 264,527 i 261,327. El títol va correspondre a Xantal Ramírez (UE Horta), que va acumular 303,459 punts.

Així mateix, Yaiza Algaba va obtenir el setè lloc en la categoria juvenil femenina amb un total de 236,200 punts, en una classificació que va liderar Berta Llorca (UE Horta), campiona amb 275,200.

Cal destacar que Laia Bou, Aleix Bou i Yaiza Algaba han assolit les puntuacions mínimes requerides per la Federació Espanyola de Patinatge per participar en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Palafrugell el 7 i 8 d’abril.

Aleix Bou, al graó més alt del podi