L’Ajuntament busca diners per fer diversos projectes turístics

L’Ajuntament buscarà nous recursos, per la manca dels fons Next Generation, per convertir la Masia Freixa en un centre d’interpretació de tot el modernisme terrassenc. Un projecte que preveu modernitzar i adequar l’edifici del Parc de Sant Jordi respectant l’essència original.

També es volen recuperar antics mobles originals i museitzar tot l’espai per explicar com es va construir o com hi vivien els seus propietaris. Un projecte que costa prop d’ 1,5 milions d’euros. Així s’ha explicat en el Plenari de la Taula de treball de Turisme on també s’ha fet un repàs en xifres del 2022, i els principals reptes turístics per aquest 2023.

D’altres projectes inclosos en les 66 accions previstes en el Pla de Màrqueting de la ciutat són l’aplicació de les noves tecnologies a tot el sistema turístic. Això comporta muntar diferents experiències immersives de realitat virtual en diferents espais o elements turístics. Tot, per potenciar un turisme que l’any 2022 va anotar que més de 184.000 persones van visitar els museus i monuments de la ciutat. També van haver-hi unes 11.000 consultes a l’Oficina de Turisme, i més de 52.000 pernoctacions a la ciutat. Uns nivells pròxims als del 2019 abans de la pandèmia.