L’Ajuntament celebra la col·laboració d’empreses en ocupació

Terrassa ha passat de tenir el 24 per cent de la població en atur el 2013, en plena crisi econòmica, al 12 per cent actual. Bona part d’aquests dades són el resultat de la bonança econòmica però també per la col•laboració de l’Ajuntament amb empreses locals per millorar l’ocupació a la ciutat. Per aquest motiu, aquest dijous al vespre, més de 200 empreses i entitats, col•laboradores habituals amb el Servei d’Ocupació en programes per trobar feina, han estat reconegudes per l’Ajuntament de Terrassa.

L’administració els hi agraeix la seva participació en la creació d’ocupació de joves en pràctiques o en l’organització de cursos de formació especialitzada, entre d’altres programes. A la capella del Parc Audiovisual, l’alcalde ha llençat un repte per a l’ocupació del futur. Cada companyia, cada emprenedor, han aportat la seva experiència amb la col•laboració amb Foment de Terrassa.

A l’acte presentat per l’actor Bruno Oro, s’han entregat els més de 200 diplomes per agraïr a les organitzacions la seva tasca en la creació d’ocupació. I tot en un marc com el Parc Audiovisual que amb 45 empreses del sector audiovisual és un important centre empresarial per a la industria cultural europea.