L’Ajuntament centralitza el repartiment de mascaretes al Casal Cívic del Vapor Gran

El Recinte Firal deixarà de repartir mascaretes per a comerços, autònoms i entitats el proper dilluns, 15 de juny. I és que, partir de dimarts, aquest servei passarà a oferir-se de manera centralitzada al Casal Cívic del Vapor Gran, on també es continuaran repartint mascaretes a la ciutadania en general, a persones vulnerables, infants i persones derivades del servei de Capacitats Diverses de l’Ajuntament. Així, el servei continua actiu i passa a oferir-se en horari de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16h a 19h a l’equipament situat al passeig del Vapor Gran.

Davant l’obligatorietat de l’ús de mascaretes en espais tancats i a l’espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat exigida, l’Ajuntament continua amb el dispositiu per lliurar mascaretes higièniques/bàsiques a qui ho necessiti. Amb l’arribada, el 4 de juny, de la darrera part de la comanda d’un milió de mascaretes per lliurar entre la població, s’ha ampliat el repartiment a les entitats culturals i esportives de la ciutat. Tot això, a banda de les unitats distribuïdes a indústries a través de l’Agrupació de Polígons Industrials (CECOT) i de PIMEC; al Mercadal de Martí l’Humà i als mercats de Terrassa; així com a diferents punts de la ciutat a través de voluntaris de Creu Roja; a l’Anella Verda, a través de membres dels ADF, i als autobusos municipals. També s’ha fet un repartiment d’aquests elements de protecció en diferents serveis municipals, especialment els de més afluència de públic.

L’Ajuntament continua, a més, amb el repartiment de mascaretes adaptades per a persones sordes i per a infants amb autismes o altres trastorns, que es poden sol·licitar enviant un email a oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat, o a través del telèfon 638 161 104.