L’Ajuntament centralitza en una web la informació i la relació amb les entitats cíviques

Terrassa posa en marxa el lloc web Espai Entitats on es centralitza tota la informació i els tràmits i recursos per millorar la gestió i l’administració de les associacions cíviques. També hi ha serveis d’assessorament i acompanyament i permet a les dues centes entitats de la ciutat, establir relacions amb l’administració.

L’Ajuntament s’avança amb aquest espai virtual, a l’espera de crear i impulsar l’espai físic al Casal del Vapor Gran. Al nou espai web les entitats poden fer tots els tràmits per al seu funcionament, en un espai que ha d’esdevenir referent per als projectes comunitaris.

L’objectiu és arribar a ser una finestreta única i un lloc de referència per a les entitats que treballen a la ciutat. Un espai dinàmic generador de noves propostes on trobar-hi tota la informació comuna i on poder-se interrelacionar. Un projecte transversal i interactiu que s’ha fet col·laborativament amb les més de 150 entitats que hi han participat. Una web que també destina un apartat a la formació de les associacions.