11 Setembre

L’Ajuntament commemorarà la Diada amb un acte dedicat a Agustí Bartra i Anna Murià

L’Ajuntament  commemorarà  la Diada de Catalunya amb un acte cultural que girarà al voltant d’Agustí Bartra i Anna Murià. Dues figures cabdals de la literatura i de la història de Terrassa, en el 40è i 20è aniversari, respectivament, de la seva mort. L’espectacle BARTRIAN(N)A, del terrassenc Miquel Pujadó, tindrà lloc el dia 8 de setembre a les 19.30 h a la Casa Museu Alegre de Sagrera. Consistirà en la lectura dramatitzada a càrrec dels i les artistes Mari Pau Huguet, Ferran Frauca, Rosa Cadafalch, Pep Pla i Miquel Pujadó.

El dia 11 de setembre es farà la tradicional ofrena floral institucional al  monument Al vent situat a la plaça de l’Onze de Setembre. Anirà a càrrec dels i les portaveus dels Grups Municipals i de membres d’entitats de la ciutat.

L’Ajuntament també commemorarà els fets del 4 de setembre, l’incendi i saqueig de la vila de Terrassa l’any 1713, en el marc de la Guerra de Successió. I ho farà amb la lectura d’un manifest i l’actuació d’Eir grup Vocal al Claustre del Convent de Sant Francesc, el mateix dia 4 a les 19 h.