L’Ajuntament concedeix 36 beques a l’excel·lència acadèmica i 12 ajudes als Erasmus+

48 estudiants egarencs han rebut aquest dilluns al vespre el reconeixement a uns bons resultats acadèmics. En un acte a la sala gran del Cinema Catalunya, l’Ajuntament ha fet el lliurament tant dels diplomes de les beques d’excel·lència com del complement municipal a les beques Erasmus+.

En el primer cas, s’han concedit les 36 beques convocades: 15 per a estudiants de Secundària, 15 de Batxillerat, 5 de Cicles Formatius de Grau Mig i una de Cicles Formatius de Grau Superior. En aquest apartat, el centre amb més representants ha estat l’Institut Torre del Palau.

En segon lloc, l’Ajuntament ha atorgat també ajudes per a 12 estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior. Tots ells faran pràctiques internacionals gràcies al programa europeu Erasmus+. Segons la tinent d’alcalde de Cicles de la Vida, Teresa Ciurana, es tracta d’un complement de mobilitat que es reparteix tenint en compte, entre altres coses, el futur retorn local que tindrà aquesta experiència internacional.

En el discurs de cloenda, Ciurana ha reivindicat la importància de situar l’educació com a eix central de les polítiques de benestar social. En acabat, tots els estudiants guanyadors de les diferents beques s’han dirigit al Raval de Montserrat per una fotografia de grup davant l’Ajuntament.