L’Ajuntament crida a participar dijous en una concentració virtual contra les violències basades en el gènere

El Servei de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa ha engegat una crida per xarxes socials per tal de participar, aquest dijous 25 de juny, en una concentració virtual contra les violències basades en el gènere.  Participar és molt senzill: durant el dijous des del servei es publicarà un vídeo a les xarxes socials. El podeu comentar utilitzant les etiquetes #josócalraval #niunamés, també podeu penjar els vostres propis posts, fent servir aquestes etiquetes.

Des del Servei de Polítiques de Gèneres recorden que “totes les persones tenim dret a gaudir de les festes i dels espais de lleure sense sentir-nos assetjades, violentades o agredides. Les mirades i els gestos obscens, les proposicions insistents, els tocaments sense permís, els comentaris ofensius i els comportaments sexistes i LGTBI-fòbics també són formes de violència. Per uns espais lliures d’agressions sexuals, LGTBI-fòbiques i de comportaments sexistes!”

Us adjuntem a continuació el vídeo que el mateix Servei ha publicat al seu Instagram amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan: