L’Ajuntament de Terrassa cedeix a Prodis la gestió del bar de l’edifici Els Telers

L’Ajuntament de Terrassa ha cedit a la Fundació Prodis la gestió del servei de bar restaurant de l’edifici Els Telers, on també hi ha ubicat el casal municipal de Gent Gran Anna Murià i l’Oficina d’informació a la Gent Gran. Mitjançant un conveni que s’acaba de formalitzar, l’entitat gestionarà aquest servei amb l’objectiu de desenvolupar-hi un projecte de formació i inserció laboral de persones amb diversitat funcional en el camp de l’hostaleria.

Segons el consistori, la col·laboració entre Prodis i l’Ajuntament es basa en la cerca de sinèrgies entre dos dels col·lectius amb més risc de vulnerabilitat, el de les persones amb diversitat intel·lectual i/o malaltia mental i el de les persones grans.

El bar restaurant donarà servei d’àpats i cafeteria a les persones residents a l’edifici, on també hi ha habitatges, i a les persones usuàries del Casal d’Anna Murià, però també serà obert a la resta de la ciutadania, amb la voluntat d’esdevenir un espai d’inclusió a la ciutat. De moment, atesa la situació sanitària, l’establiment aplicarà totes les restriccions que siguin d’aplicació en cada moment.

El servei oferirà un menú de migdia, entrepans, pastes i pastissos, a més del servei de cafeteria, amb productes de qualitat a preus assequibles. També s’oferirà la possibilitat de cobrir esdeveniments i càterings, a més de comandes a domicili.