IV Premi de Poesia Marta Pessarrodona

L’Ajuntament de Terrassa convoca el Vè Premi de Poesia Marta Pessarrodona

L’Ajuntament de Terrassa i Amics de les Arts convoquen el Vè Premi de Poesia Marta Pessarrodona. El termini per presentar els treballs finalitza el 31 de juliol.

El Premi està dotat amb una beca de 1.000 euros per a la creació poètica. També un lot de llibres i un paquet de 8 activitats culturals com entrades al teatre o espectacles de música i dansa o visites als equipaments.

El reconeixement s’atorgarà per a una poesia escrita i una altra de poesia visual que presentin joves que no passin dels 30 anys. Els treballs seran de temàtica lliure, en català, inèdits i originals que no s’hagin presentat en anteriors edicions del premi. El veredicte que es pot declarar desert es farà públic en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el pròxim 19 de novembre.

Elixir Poètic, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, va crear el 2020 el Premi de Poesia per a joves en reconeixement a Marta Pessarrodona, poeta, traductora i narradora.

La terrassenca ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, la Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, el Nacional de Cultura, el Prat de la Riba de periodisme i el Rosalía de Castro pel conjunt de la seva obra.

Marta Pessarrodona 2