Façana Ucraïna

L’Ajuntament de Terrassa denuncia i condemna el conflicte entre Rússia i Ucraïna

L’Ajuntament de Terrassa s’ha adherit, amb el suport de tots els Grups Municipals, a la Declaració institucional de la Federació de Municipis de Catalunya que condemna i denuncia la intervenció militar russa sobre el territori ucraïnès. Una declaració que també protesta per la vulneració del Dret Internacional, de l’acord de Minsk de 2014 i de la Carta de les Nacions Unides per part de la Federació Russa.

La Federació de Municipis de Catalunya se suma així a la declaració feta per altres entitats municipalistes, com la declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya.

Des d’aquest dissabte i fins dimarts 1 de març, la façana de l’Ajuntament de Terrassa s’il·luminarà en colors blau i groc com a mostra de suport al poble ucraïnès. El mateix dimarts es realitzarà una concentració ciutadana al Raval de Montserrat a les 19h. El Consistori fa una crida a la participació ciutadana en aquest acte en pro de la pau i la resolució no violenta d’aquest conflicte d’escala internacional.