L’Ajuntament de Terrassa rep la visita d’onze persones centenàries de la ciutat

Aquest dissabte al matí l’Ajuntament de Terrassa ha reunit onze persones centenàries residents a la ciutat nascudes entre 1921 i 1922. L’alcalde Jordi Ballart els donat la benvinguda a la sala de plens i els ha convidat a veure les instal·lacions i explicar algunes de les curiositats de la casa consistorial de la ciutat.

Els assistents també han pogut veure de ben a prop la sala d’alcaldia o sortir al balcó ubicat al Raval de Montserrat. Alguns d’ells s’han pogut sentir com els alcaldes o alcaldesses i se’ls ha donat l’oportunitat de dir què canviarien de la ciutat. A part de l’alcalde la regidora Mónica Polo i la tinent d’alcalde Lluïsa Melgares, presents durant la visita, han pres nota de les peticions dels ancians entre les que han destacat la il·luminació i la seguretat als carrers.

Una iniciativa que mai abans s’havia fet i que, segons Ballart, s’hauria d’instaurar com a tradició.

Per a cloure amb l’acte les persones centenàries han pogut escriure les seves dedicatòries al llibre d’honor de Terrassa. Una visita que ha emocionat als protagonistes i als familiars acompanyants que han presenciat un matí d’homenatge i reconeixement a un segle de vida per aquest grup d’egarencs centenaris.