L’Ajuntament de Terrassa serà reconegut dimecres amb un dels Premis Alfons Ortuño de l’EAPC

Reconeixement a l’Ajuntament de Terrassa. El tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, rebrà dimecres 24 de març en nom del consistori un dels Premis Alfons Ortuño de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya pel projecte «Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques locals», iniciat l’any 2018 per l’Ajuntament de Terrassa, que s’ha considerat una experiència innovadora i una bona pràctica a l’administració local.

Es tracta d’uns guardons que reconeixen les actuacions innovadores i les bones pràctiques en gestió pública de les administracions públiques catalanes.

«Igualtats Connectades. Interseccionalitat a les polítiques locals» és un projecte pioner que planteja com aplicar l’enfocament interseccional en les polítiques públiques d’igualtat. Amb aquesta iniciativa es volia aprofundir en les possibilitats i límits d’una perspectiva analítica que, tot i comptar amb un ampli reconeixement i suport entre la comunitat acadèmica, rarament s’ha dut a la pràctica en l’àmbit de les polítiques públiques municipals.