L’Ajuntament destina 626.000 euros a la conservació i manteniment d’escoles

L’escola Ramon i Cajal estrenarà al setembre nous vestidors. També s’hi substitueixen unes rajoles del pati i es pinta el centre. En total són 14.000 euros que hi destina l’Ajuntament. Formen part dels 256.000 euros que el consistori invertirà en centres educatius aquest estiu. És un 20 per cent més que l’any passat ja que, als 150.000 euros habituals, se n’incorporen 106.000 més en concepte d’Inversions Financerament Sostenibles, romanent del pressupost.

S’actuarà en una vintena de centres municipals: llars d’infants, escoles de primària, d’educació especial, La Llar i el Conservatori. El gruix de les inversions se l’emporten una nova pista esportiva a l’escola Fàtima, uns nous canviadors a les escoles bressol Soleia i Espígol i una intervenció a la sala de calderes de l’escola Pau Vila. La majoria es fan a l’estiu per no interferir en el curs escolar.

La regidora d’educació, Rosa Maria Ribera, ha visitat aquest dilluns les escoles Ramon i Cajal i Josep Ventalló. En aquesta s’ha pintat tot el centre i s’ha reformat el magatzem de la cuina, que serà renovada pel Departament d’Ensenyament. També ha visitat l’escola Bressol l’Esquitx, on s’ha substituït un mur de contenció que no era del tot estable.

A banda dels 256.000 euros en inversions, l’Ajuntament gastarà 370.000 euros en manteniment en centres municipals. En total, 626.000 euros, 57.000 més que l’any anterior.