L’Ajuntament destinarà 445.000 euros als llums de Nadal, doblant el pressupost de l’any passat

L’Ajuntament ha tret a concurs el subministrament i manteniment de l’enllumenat de Nadal per aquest any. Ho fa amb un preu base de licitació de 445.062 euros (IVA inclòs), una xifra que duplica la despesa de l’any passat, que va ser de 230.000 euros.

S’incrementaran els punts de llum dels 913 de l’any passat a una previsió de 1.281 d’aquest amb noves propostes lumíniques.

Just acabar la temporada de Nadal el govern municipal va començar a treballar en una nova proposta per aquest 2024. Va incorporar un assessor extern per marcar línies estratègiques.

S’han encarregat estudis per instal·lar un sostre al Raval de Montserrat i valorar la il·luminació a la Plaça Vella, la Rambla, la Rambleta del Pare Alegre i un redisseny dels carrers del centre i a les avingudes de la ciutat.

Les empreses interessades en el concurs públic podran presentar ofertes fins el 17 de juliol. L’expedient es tramitarà amb urgència amb l’objectiu que l’adjudicació es pugui formalitzar en setmanes i els llums es puguin començar a instal·lar en tornar de vacances.

L’enllumenat haurà d’estar instal·lat el 29 de novembre per a l’encesa de llums i la inauguració del pessebre, que enguany tindran lloc el 30 de novembre.