L’Ajuntament donarà suport a l’emprenedoria en el sector de les cures i de l’atenció a les persones

L’Ajuntament de Terrassa inicia el programa “Emprèn amb cura. Programa de foment de l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones” adreçat a aquelles persones amb experiència laboral i/o formació específica en el sector de les cures que, o bé estan treballant per compte aliè i es plantegen impulsar el seu propi projecte, o que s’han format en aquest sector i volen iniciar-s’hi professionalment, ja sigui emprenent un projecte individual o col·lectiu.

El programa, que es realitzarà entre els dies 14 i 28 d’octubre, consta de 10 hores de formació estructurades en 5 blocs temàtics que tracten qüestions com l’autoocupació col·lectiva, la proposta de valor i els models de negoci al sector de les cures, així com els conceptes imprescindibles en màrqueting i comunicació per als serveis de cures. Posteriorment, es facilitarà l’acompanyament i assessorament a les persones participants per part del personal tècnic.

La participació en aquest programa és gratuïta i compta amb places limitades, que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades en participar-hi podran presentar les seves sol·licituds fins al proper 13 d’octubre. Podeu consultar tota la informació relativa al programa “Emprèn amb cura”, així com realitzar les inscripcions, a la pàgina web del servei d’Emprenedoria