L’Ajuntament donarà suport a les escoles i instituts públics per a l’aprenentatges de l’anglès

Terrassa donarà suport a l’aprenentatge de l’anglès mitjançant la introducció de conversa nadiu a les escoles i instituts públics, cursos intensius d’anglès gratuïts a l’estiu i convenis amb escoles d’idiomes. La proposta de Terrassa En Comú ha estat, en general, ben apreciada pel ple, sobretot pel que fa al fons, però amb matisos. Això ha generat un debat entorn del model educatiu.

Des de l’equip de govern, el PSC hi ha votat a favor considerant assumibles els costos de la proposta. Finalment, a petició de Ciutadans i ERC-MES, s’han inclòs els cicles formatius entre els estudis que se’n beneficiarien. El text aprovat també preveu un estudi de viabilitat per la creació, a mig-llarg termini, d’un Escola Municipal d’Idiomes.

D’altra banda, a l’apartat de precs i preguntes, el tinent d’alcalde de Cultura, Projecció i Innovació de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha dit que properament entrarà a concurs públic un projecte per transformar l’edifici de l’antic restaurant la Muntanyeta, al Parc de Vallparadís, en un equipament de cultura.