L’Ajuntament donarà un centenar de beques per a les colònies d’estiu

Un cop acaben els casals d’estiu moltes entitats de lleure infantil organitzen uns dies de colònies com a colofó de la temporada. Són activitats, però, més costoses que en ocasions les famílies amb menys recursos no es poden permetre. El nen o nena, llavors, es troba que no hi pot participar quan tot l’any i tot l’estiu ha estat al casal.

Per pal·liar aquesta situació l’Ajuntament ha posat a disposició un seguit de beques específicament per a les colònies d’estiu. Aquestes colònies acostumen a costar entre 250 i 300 euros per persona. Les beques de l’Ajuntament, en principi, tenen un topall de 150 euros, però és un topall flexible.

Els nens i nenes que podran rebre aquests ajuts estaran determinats pels Serveis Socials de l’Ajuntament i també per les mateixes entitats, que són qui més coneixen la realitat quotidiana del menor.

La regidoria de Serveis Socials compta becar aquest any un centenar d’infants, adolescents, i també persones amb discapacitat. L’any que ve, quan totes les entitats ja coneguin bé aquestes ajudes, espera doblar la xifra.