L’Ajuntament d’Ullastrell tem que el nombre de víctimes del professor de gralla continuï augmentant

Onze persones han denunciat ser víctimes d’abusos sexuals per part d’un professor de gralla veí d’Ullastrell fins fa pocs mesos. Tot va arrencar al febrer amb la trucada d’una dona de Barberà que va alertar l’ajuntament. Havia comprovat que, la mateixa persona que l’havia violat feia 20 anys, encara estava en actiu i estava als Geganters d’Ullastrell.

Responsables municipals i de la colla van començar a investigar què havia passat durant tot aquest període i comprovar-ne l’abast. Entre les víctimes, persones d’Ullastrell però també de Terrassa.

Les primeres denúncies, als Jutjats de Terrassa i de Sabadell, van permetre la detenció del suposat agressor durant 72 hores. Després va quedar en llibertat sense mesures cautelars i està pendent de judici. Un procediment que encara està obert i que es podria dilatar encara un any.

Des de l’Ajuntament d’Ullastrell denuncien la falta de recursos de l’administració per fer front a aquesta xacra. Lamenten que el nombre de casos encara pot augmentar. Per això, han habilitat una adreça de correu electrònic (afectats.gralla@gmail.com) perquè les víctimes puguin denunciar la situació.