L’Ajuntament enceta un nou pla de formació per a l’emprenedoria i l’economia social i solidària

Aquest mes de gener s’inicien nous cursos i tallers organitzats pel servei municipal d’emprenedoria i economia social per respondre als nous reptes de la situació actual de les persones emprenedores i empreses de l’ESS. Les principals novetats són, entre d’altres, les formacions a la carta, els networkings per intercanviar experiències entre entitats i empreses, i l’acompanyament de persones expertes i/o entitats consolidades a persones emprenedores o a projectes que s’inicien.

Durant els cursos es tindrà en compte el grau de maduresa dels projectes, es definiran les competències clau per a la creació de noves idees per a l’emprenedoria col·lectiva i es donarà suport a la consolidació d’entitats i empreses d’economia social i solidària en els àmbits de la millora del finançament, planificació estratègica, màrqueting i comercialització.

També es duran a terme formacions d’interès específic per a l’emprenedoria social com són la governança democràtica, la sostenibilitat econòmica, social i ambiental dels projectes i la inclusió i diversitat.

Segons l’ajuntament, el Pla de Formació vol tenir un caràcter viu, dinàmic i està concebut per aconseguir enfortir les empreses i entitats del sector, així com donar suport a nous projectes que puguin sustentar-se en el temps amb el màxim de garanties.

Les inscripcions es poden fer clicant aquí