L’Ajuntament endega un projecte per acabar amb 5 abocaments incontrolats

Restes de materials de construcció, estris vells i, fins i tot, electrodomèstics. És la mena de residus que s’acostumen a trobar en 5 punts de la ciutat que s’han convertit en abocadors incontrolats. Aquestes accions poden suposar un risc pel medi ambient i, segons, les condicions, fins i tot, poden perjudicar la salut de les persones.

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un projecte que vol dificultar i corregir aquestes conductes incíviques en aquests camins de l’entorn de la ciutat i poc transitats.

A banda de la neteja d’aquestes 5 zones, per evitar que els infractors hi arribin còmodament en cotxe, es col•locaran tancaments amb cables d’acer enfundat, pilones de fusta, obstacles als camins o es plantaran arbres i arbustos. Les solucions poden ser combinades en funció de les necessitats i el resultat s’ha d’integrar paisatgísticament de la manera més natural.

L’execució del projecte, dins del programa Terrassa Barris en Marxa, ha estat encarregat a Containers Viladecavalls, SL, i les feines es desenvoluparan durant un mes. La intervenció compta amb un pressupost de més de 15.000 euros.