L’Ajuntament estudia congelar els principals impostos

Per al pressupost de l’any que ve, l’objectiu de l’Ajuntament és la congelació de la majoria de taxes i impostos i mantenir i millorar algunes bonificacions per a determinats serveis. Una recaptació que es veurà trastocada a causa de la pandèmia. En la Comissió de Serveis Generals d’aquest dijous també s’ha tractat la supressió de la taxa per a les terrasses dels bars i la bonificació, en alguns casos, de la taxa de residus. Sobretot per aquells establiments que han vist afectada la seva activitat a causa de la Covid-19.

Els membres de l’oposició han reclamat que es fes un esforç per ajudar aquells ciutadans que no passen per un bon moment econòmic per l’actual situació i sobretot que es preservi el principi d’igualtat per a tots els ciutadans. En aquest sentit l’Ajuntament ha rectificat alguns increments en la revisió dels guals que es va fer en l’anterior exercici.

A falta de la concreció en xifres, la idea és la congelació general i solucionar aquells casos sobrevinguts per la situació sanitària. D’altra banda l’Ajuntament estudia crear una comissió específica per a l’anàlisi dels sistemes de gestió, una taula de treball on hi arribarien aquelles propostes o serveis que els grups vulguin optimitzar o millorar.