L’Ajuntament estudia destinar part del superàvit del pressupost de 2022 al Pla Director de Polígons

La comissió informativa de promoció econòmica i projecció de la ciutat ha aprovat per unanimitat portar al ple del mes de febrer, que se celebrarà el proper divendres 24, l’aprovació del Pla Director de Polígons d’Activitat Econòmica de Terrassa.

L’ajuntament va presentar el document als agents socioeconòmics de la ciutat el passat 26 de gener i aquest dimarts la tinenta d’alcalde promoció econòmica i projecció de la ciutat l’ha explicat als portaveus dels diferents grups polítics municipals en la reunió de treball.

Núria Marín l’ha definit com el quadre de comandament que ha de guiar la ciutat en els propers anys i l’element central per dinamitzar la nova indústria terrassenca.

Els partits de l’oposició han insistit en la necessitat de fixar un calendari i disposar dels recursos necessaris per desenvolupar-lo. En aquest sentit, han demanat al govern que concreti quines mesures s’implementaran aquest any i com es farà.

En resposta, tècnics municipals els han explicat que estan pendents del superàvit del pressupost de l’any passat i estudiant diverses fórmules com crear un pla d’ocupació, sol·licitar subvencions i col·laborar amb altres àrees municipals.

Tota aquesta informació la faran arribar a les diferents formacions, junt amb les accions que ja es poden tirar endavant amb recursos propis.