221201 Trobada Amb Cambra Campanya Vals 3

L’Ajuntament i la Cambra inicien la campanya «Terrassa val molt!» per dinamitzar el comerç local

L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç inicien la campanya la campanya de dinamització del comerç local «Terrassa val molt!». En concret, avui ha començat el període d’adhesió de comerços i empreses a la campanya, que s’ha de realitzar de manera telemàtica a través del web del programa.

Amb aquesta iniciativa de dinamització comercial es vol beneficiar tant a persones consumidores com a les persones comerciants a través de l’adquisició de vals de compra per a bescanviar a petits comerços, empreses de serveis i restaurants de la ciutat que participin al programa.

En total, s’emetran 57.600 vals de compra, 19.200 dels quals tindran un valor de 10 euros i 38.400 de 5 euros, el que significa una injecció econòmica de 384.000 euros als comerços de la ciutat. L’aportació municipal serà de 250.000 euros a càrrec del pressupost municipal de 2023 i la Cambra de Comerç de Terrassa coordinarà l’execució i gestió econòmica del programa de descomptes, així com la coordinació del lloc web, la resolució d’incidències i les relacions financeres necessàries per al correcte desenvolupament de la campanya.

Per a la ciutadania, el programa començarà el proper dilluns 5 de desembre, quan s’iniciarà la venda de vals, i s’estendrà fins el 5 de gener de 2023. Es podrà participar de la campanya únicament a través de l’adquisició electrònica de vals per imports de 2,50 o 5 euros, que doblaran el seu valor inicial i es podran bescanviar per productes als centres adherits «Terrassa val molt!». Els vals s’hauran de pagar amb targeta de crèdit o dèbit, o també mitjançant Bizum, a través del web terrassavalmolt.cat i es podran descarregar al telèfon mòbil. Un cop el comerç adherit escaneja el codi del document, el seu valor final serà descomptat directament de la compra. Per poder accedir als vals caldrà ser una persona física, major de 16 anys i tenir a la seva disposició un document d’identitat vàlid, ja que les butlletes seran nominals, de caràcter personal i intransferible. Aquests només es podran fer servir una sola vegada i cada usuari podrà beneficiar-se d’un màxim de 30 euros en vals de compra.

L’Ajuntament de Terrassa posa a disposició de la ciutadania els punts d’Orientació Social per a que les persones que no tinguin recursos digitals o necessitin ajuda per poder realitzar el tràmit puguin accedir a la compra dels vals. El seu horari és de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i es pot consultar el llistat de punts a www.terrassa.cat/punts-orientacio-social