L’Ajuntament i l’EUNCET reflexionaran sobre les possibilitats de futur de Terrassa en una jornada amb la ciutadania

L’Ajuntament de Terrassa organitza la jornada «Agenda Urbana: un horitzó estratègic per a la Terrassa de 2030», un acte obert a tota la ciutadania en el que es pretén reflexionar sobre les possibilitats de futur de la ciutat i fomentar la participació i debat ciutadà.

L’objectiu d’aquesta Jornada, organitzada per l’Ajuntament i l’EUNCET-UPC en el marc l’Agenda Urbana de Terrassa, és oferir a la ciutadania en general i entitats un conjunt de visions sobre diferents eixos i possibilitats de futur que té la ciutat de Terrassa en el context social i econòmic actual, i en relació al seu posicionament geogràfic metropolità i vallesà. La reflexió compartida, la participació i el debat ciutadà són fonamentals per al procés de redacció de la futura Agenda Urbana de Terrassa.

La jornada, que tindrà lloc el proper divendres 8 de juliol, de 9 h a 14 h, al Vapor Universitar i s’estructurarà al voltant de quatre eixos: l’econòmic,  el sostenible, l’urbanístic i la innovació econòmica local

D’altra banda, el consistori també organitzarà en les properes setmanes diferents tallers telemàtics en horari de matí i tarda, dirigits a la ciutadania i al personal municipal, per tal d’obrir el procés de l’Agenda Urbana, plantejar qüestions i recollir inquietuds i propostes, seguint amb l’experiència que ja es va iniciar l’any 2021. Concretament, la ciutadania hi podrà participar els proper divendres 8 de juliol, de 16 h a 17.30 h, i divendres 15 de juliol, de 12 h a 13.30 h. A més, a partir de dimarts vinent, 5 de juliol, s’obrirà un espai de participació a ParticipaTerrassa, a través d’una enquesta i de la difusió de documentació relacionada amb l’Agenda Urbana, per facilitar la participació de la ciutadania en la redacció del futur document.