221129 Conveni Icater Benestar Animal 1

L’Ajuntament i l’ICATER col·laboraran en el benestar, la defensa i la protecció dels animals

L’Ajuntament de Terrassa i la Comissió de Dret Animal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats Terrassa (ICATER) han signat un conveni de col·laboració.  El col·legi assessorarà en l’aplicació normativa en l’àmbit del dret animal a la ciutat, quan li sigui requerit per part de l’Ajuntament de Terrassa, amb l’objectiu de treballar de forma conjunta en el benestar, la defensa i la protecció dels animals.

Amb aquesta signatura, l’ICATER també es compromet a proposar iniciatives formatives i informatives cap a la ciutadania, així com a realitzar propostes de millora de la normativa municipal en relació al benestar, la defensa i la protecció dels animals. Així mateix, per part de l’Ajuntament s’assumeix la responsabilitat de comunicar qualsevol situació problemàtica en relació al benestar i protecció dels animals a l’ICATER, per tal de tractar la situació de forma conjunta.

El tinent d’alcalde de Drets Socials i regidor de Benestar Animal, Noel Duque, ha destacat que «aquesta iniciativa ajudarà l’Ajuntament a fer un seguiment i acompanyament legal dels comisos i de situacions de maltractament. També ens orientarà en la modificació de les ordenances, en propostes de millora i en propostes de formació que facin de Terrassa una ciutat que preservi els drets dels animals».

221129 Conveni Icater Benestar Animal 1

Foto: Ajuntament de Terrassa