L’Ajuntament impulsa tres campanyes per millorar l’accessibilitat a la mobilitat

L’Ajuntament impulsa tres campanyes de mobilitat accessible amb l’etiqueta #TerrassaTrencaBarreres. La primera de les campanyes es farà a les línies dels transport públic. A les parades, entrades i sortides de l’autobús es millorarà l’accessibilitat cognitiva amb uns pictogrames entenedors per a les persones amb dificultat per a la comprensió.

Paral·lelament, a la pàgina web de Tmesa hi haurà tres guies per planificar el recorregut amb bitllet o abonament dirigit a persones amb dificultat de comprensió. Una eina útil també per a la sensibilització de la població. Una altra campanya és per reduir l’incivisme al voltant de les places d’aparcament reservades per a les persones amb mobilitat reduïda.

“Posa’t al meu lloc; no aparquis al meu lloc” és el lema per preservar les 40 places d’aparcament que hi ha per a les persones amb dificultat de mobilitat.

Finalment, l’Ajuntament adaptarà els 146 passos de vianants que hi ha pròxims a les escoles amb una sèrie de quatre pictogrames de fàcil comprensió per potenciar l’autonomia dels vianants amb problemes d’autisme i millorar la seguretat viària.