L’Ajuntament impulsa un sistema de crowfounding per finançar projectes innovadors

L’Ajuntament impulsa un sistema de finançament alternatiu per a les empreses que ajudin a dinamitzar el teixit econòmic de la ciutat. Es tracta del Crowfounding Terrassa Innovació, un programa adreçat a persones emprenedores que tinguin un projecte d’impacte social positiu i que necessitin de finançament pel desenvolupament de les seves idees.

Es tracta d’una fórmula més, dins l’objectiu final de dinamitzar el teixit empresarial, a partir d’una economia més participativa i col·laborativa. El pròxim 12 de novembre 8 empreses que necessiten que algú aposti pel seu projecte, participaran d’una sessió en línia per conèixer totes les vessants del finançament.

Després d’una selecció dels projectes, l’Ajuntament triarà 8 de les idees més sòlides per participar d’una formació especialitzada de 15 hores i de 12 hores més d’assessorament per impulsar el projecte al mercat. L’objectiu és fomentar la inversió col·lectiva com a eina alternativa per tirar endavant qualsevol idea, producte o servei i que alhora dinamitzi econòmicament la ciutat.