L’Ajuntament instal·larà 16 càmeres de videovigilància als barris

Un clàssic del PP als plens municipals, la instal·lació de més càmeres de seguretat al carrer, s’ha aprovat aquest divendres per unanimitat de tots els partits. La proposta que s’ha votat, tot i que no és molt concreta, sí que es compromet a elaborar, en tres mesos, un mapa de la ciutat amb els punts on ja hi ha càmeres i estudiar la seva ampliació segons els criteris de la policia municipal.

Responent a una interpel·lació del PSC, la regidora de Seguretat, Patrícia Reche, ha explicat que ja hi ha feta l’obra civil per a la instal·lació de 16 càmeres a les entrades i sortides de diferents barris de la ciutat.

Reche, aquest cop responent una pregunta de VOX, ha dit que es posaran càmeres a 14 punts als polígons industrials, per mirar de lluitar contra els robatoris de coure. El Pla Local de Seguretat, ha afegit la regidora, està en la fase final de la seva elaboració.

Més regulació als patinets

D’altra banda, tot i que l’ajuntament ha anunciat aquesta setmana que prohibiria la circulació de patinets a l’illa de vianants i el govern que obligaria els seus conductors a tenir una assegurança, el PSC ha mantingut la seva proposta sobre la regulació d’aquests vehicles. A més d’aquests dos punts, afegeix que els casc sigui obligatori i que no els puguin conduir menors de 16 anys. El PP ha renyat el govern per no haver considerat una proposta dels populars, en aquest mateix sentit, el passat octubre.

El ple també ha aprovat una proposta del PSC per a millorar la seguretat del personal municipal.