L’Ajuntament instal·larà càmeres de vigilància als polígons del Sud i en zones disseminades

En els propers tres mesos l’Ajuntament instal·larà 24 càmeres de videovigilància als polígons Santa Margarida i Can Paralleda per reforçar la seguretat a la zona industrial del Sud de la ciutat. Les càmeres, amb reconeixement de matrícules, estaran repartides en catorze punts de control. Alguns en tindran dues, una per sentit. S’integraran en la plataforma de ciutat intel·ligent a través de la connexió amb fibra òptica i la xarxa d’alimentació elèctrica.

L’Agrupació de Polígons de Terrassa ha demanat diverses vegades la instal·lació de càmeres com a mesura dissuasòria per frenar els actes incívics que es fan sobretot en cap de setmana. A l’agost una persona va morir en una cursa il·legal al carrer Venus.

A banda dels polígons també es reforçarà la seguretat a les zones disseminades de la ciutat. Es posaran 16 videocàmeres en zones estratègiques per controlar l’entrada i sortida a Sant Miquel de Gonteres, Font de l’Espardenyera, Les Carbonelles, Les Martines, El Molinot, Can Palet de Vista Alegre i Can Parellada. Totes faran funció de videovigilància però només quatre llegiran les matrícules.

Entre els polígons del Sud i les zones disseminades s’instal·laran quaranta càmeres. Els dos lots s’adjudicaran properament a l’empresa Aeronaval de Construcciones e Instalaciones S.A. per un import total de 205.000 euros i un termini d’execució de dotze setmanes. Al juliol ja estan instal·lades.