L’Ajuntament intervé en la casa ocupada del carrer Societat

L’Ajuntament intervé en el cas d’una casa ocupada del carrer Societat. Els veïns de la zona s’havien queixat de conductes incíviques per part dels ocupants de la casa. Aquesta setmana ja és la segona vegada que un grup format per diferents serveis municipals entra al pis per trobar una solució al conflicte. En l’actuació hi intervenen els serveis socials, de salut, neteja i urbanisme, per tal d’analitzar la situació completa dels seus habitants.

L’objectiu és solucionar els conflictes que genera amb el veïnat. Uns veïns que també han estat informats de l’actuació que s’està fent. Els veïns dels carrers Sant Ignasi, del Nord i Societat, havien denunciat problemes de convivència arran de l’ocupació d’una casa cantonera en aquests carrers.

Hi viuen des de fa uns dos anys unes 15 persones entre les quals hi hauria uns 7 menors. Els enfrontaments, crits i soroll i sobretot la brutícia que generen dins i fora del pis, és el principal motiu de queixa dels veïns. Una denúncia feta pública a través de les xarxes, difosa per Canal Terrassa i que ara l’Ajuntament intenta solucionar.