L’Ajuntament millora la Seu Electrònica per facilitar pagament de rebuts i multes

La Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa ha implementat els darrers dies una sèrie de canvis adreçats a fer més fàcils els tràmits i la navegació. Amb els canvis realitzats es pretén millorar l’experiència de navegació i facilitar que les persones usuàries puguin accedir amb rapidesa i comoditat a la informació o gestions. Les millores es van acabar de fer efectives dilluns amb l’activació del nou sistema de pagament de rebuts i multes, que ara es pot fer sense necessitat de tenir al davant
la notificació corresponent.

Fins ara, per pagar un rebut a la Seu Electrònica calia disposar de la notificació que, en cas de no haver-la rebut, calia demanar al 010 o anar a buscar-la a una Oficina d’Atenció Ciutadana. Ara, entrant a “La meva carpeta”, només cal seleccionar el rebut que es vulgui pagar i introduir el número de targeta. A més, a partir d’ara “La meva carpeta” permetrà pagar també les multes, a més dels rebuts. Un altre canvi ha estat la simplificació i millora de la presentació i comprensió de les dades de pagaments, recollint només la informació més rellevant i reduint el nombre de clics necessaris per a completar el procés.

Aquestes noves funcionalitats s’afegeixen a les que ja oferia “La meva carpeta” com ara consultar les dades pròpies al Padró Municipal d’Habitants o l’històric d’instàncies i documents que s’han enviat o rebut.

Per a accedir a l’espai personal “La meva carpeta” cal disposar del certificat digital, proporcionat per l’Estat o la Generalitat, que s’ha d’instal·lar a l’ordinador o dispositiu mòbil. També s’hi pot accedir amb el sistema IdCAT Mòbil, que permet identificar-se sense certificat ni instal·lacions perquè funciona a través de codis PIN rebuts per SMS al mòbil.

Més informació a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/ajudaidcatmobil

A més de les noves funcionalitats, la Seu Electrònica ha millorat el seu disseny, que ara permet visualitzar millor els seus continguts a qualsevol dispositiu, sigui ordinador, tauleta o mòbil, i a més presenta una imatge més moderna i coherent amb el disseny corporatiu municipal.