L’Ajuntament no instal·larà més càmeres de seguretat

El Partit Popular ha vist rebutjada la seva proposta per millorar la seguretat a la ciutat. Una iniciativa que demanava augmentar la plantilla de les tres policies del país que operen a la ciutat i la instal•lació de càmeres de seguretat en llocs conflictius. Tots els partits han votat en contra a excepció de Ciutadans. Els partits han qualificat d’alarmista la proposta i de manipular les dades aportades, tot i admetre la falta d’efectius de la policia local.

També han recordat que aquestes qüestions es poden tractar al Consell Municipal de Seguretat i a la Junta Local de Seguretat, dos organismes que el PP també proposava convocar amb urgència. D’altra banda tampoc s’ha aprovat una proposta de Ciutadans perquè la Universitat a Distància, la UNED, torni a tenir seu a Terrassa.

Els taronges s’han ofert perquè la Universitat portés un programa psicoeducatiu a la ciutat per millorar la segregació escolar. L’Equip de Govern ha dit que en l’actualitat la UNED ja té una proposta damunt la taula per instal•lar-se a Terrassa, de moment sense resposta. La resta de grups han reclamat un gest d’interès per part de la Universitat que va marxar de la ciutat el 2017.