ajuntament superàvit façana

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2019

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2019. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper 7 de gener i finalitzarà l’1 de febrer.

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, el consistiri ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el 9 de gener, de 6 a 8 de la tarda, i la segona el 10 de gener, de 10 a 12 del migdia. Les dues sessions es faran al Casal Cívic de Ca N’Aurell. També es poden fer consultes telefònicament (93.739.70.00, extensió 7850) o bé  consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa