L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2021

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2021. El termini de presentació de sol·licituds s’ha obert aquest 14 de gener i finalitzarà el 10 de febrer.

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria. Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats i amb l’objectiu d’informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives on line amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dimarts, 26 de gener de 10 a 12h i la segona el dimecres, 27 de gener de 18 a 20.