L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2023

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2023. El termini de presentació de sol·licituds es va obrir el passat 22 de desembre i finalitzarà el 30 de gener.

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria, o a l’Espai de les entitats, 

Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per a qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o a través del correu electrònic.

Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats, amb l’objectiu d’informar sobre els documents a presentar i la tramitació de les sol·licituds, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el dimecres 11 de gener de 18:00 a 20:00 (presencial a l’Espai de les Entitats – Casal Vapor Gran 39-41, passatge B) i la segona, el dijous 12 de gener de 10:00 a 12:00 (online- videoconferència a través de la plataforma Teams).