Terrassa Arts Wsap 2

Tota la informació de les temporades artístiques municipals, al WhatsApp

L’Ajuntament de Terrassa posa en marxa un nou canal d’informació per donar a conèixer, apropar i informar a la ciutadania sobre l’oferta i les activitats artístiques municipals. A través d’aquest nou canal s’informarà a totes aquelles persones interessades, a través de l’aplicació de missatgeria WhatsApp, de la programació, activitats, descomptes, promocions i venda d’entrades. 

Des d’aquest divendres 14 d’octubre, totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest servei podran fer-ho escanejant el QR que trobaran en els flyers informatius que s’han distribuït en equipaments com biblioteques, centres cívics i oficines d’atenció ciutadana. També escanejant el mateix codi a la pàgina web terrassacultura.cat, a les xarxes socials del Servei de Promoció i Difusió Cultural o bé directament guardant el número de telèfon 637 31 92 61 a contactes i enviant la paraula “alta”. En tots els casos, els usuaris i usuàries hauran d’omplir un breu qüestionari donant la seva autorització per poder rebre aquesta informació via WhatsApp.

Les persones que es donin d’alta en aquest nou servei rebran, un cop per setmana, informació sobre les activitats artístiques organitzades pel Servei de Promoció i Difusió Cultural de l’Ajuntament de Terrassa (Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals, Terrassa Música Moderna, Terrassa Música Clàssica, Terrassa Cultura Districtes i el Festival Terrassa Noves Tendències) així com tota la actualitat relacionada amb descomptes i promocions o els enllaços per adquirir entrades per als diferents espectacles.

Terrassa Arts Wsap 2