L’Ajuntament ofereix 16 beques per complementar les Erasmus+ de l’alumnat de Cicles de Grau Superior

L’Ajuntament de Terrassa, a través dels serveis d’Educació, ha obert de nou la convocatòria anual del complement de beca Erasmus+ adreçat a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior que hagi obtingut una d’aquestes beques europees per a pràctiques i estudis a l’estranger, ampliant així la dotació econòmica.

La convocatòria inclourà un màxim de 16 beques de 300 euros cadascuna. Per a atorgar-les, es tindrà en compte l’expedient acadèmic i, en cas d’empat, la situació socioeconòmica de la persona sol·licitant.

Les beques Erasmus+ les atorga la Unió Europea per facilitar la mobilitat internacional de l’alumnat d’estudis universitaris i de Formació Professional, però la dotació econòmica per als cicles formatius de grau superior és sensiblement inferior a la dels cicles de grau mitjà. La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, ha recordat que «ja fa anys que l’Ajuntament contribueix a compensar aquest greuge comparatiu per tal que també l’alumnat de grau superior de la ciutat aprofiti aquesta oportunitat. Aquests complements ajuden a evitar que nois i noies amb talent i empenta per estudiar a l’estranger hagin de renunciar-hi per manca de recursos econòmics».

Les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa fins al 2 d’octubre.